Vásárlási tájékoztató

Vásárlási tájékoztató

1. A vásárlás megkezdése előtt Önnek el kell döntenie, hogy regisztrál-e a Tomintex Kft. (www.gtline.hu) webáruházában, vagy regisztráció nélkül kíván vásárolni. Amennyiben Ön előreláthatólag gyakran látogat majd vissza a webáruházba, célszerű regisztrálnia, mert így nem kell minden egyes alkalommal megadnia személyes adatait, szállítási címét. Amennyiben regisztrál első alkalommal történő vásárláshoz, úgy a bejelentkezéshez előbb a REGISZTRÁCIÓ menüpontban megadottak szerint kell eljárnia. A későbbi vásárláshoz a regisztráció során megadott felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a BEJELENTKEZÉS menüpontban.
2. A webáruházban az egyes termékek termékcsoportokba rendezve találhatók.
3. Az Önt érdeklő termékcsoportot a megfelelő ikonra vagy linkre kattintva választhatja ki.
4. A termékcsoportból megrendelni kívánt terméket a termék ikonjára vagy linkjére kattintva választhatja ki.
5. A terméket a KOSÁRBA gomb megnyomásával helyezheti vásárlói kosarába.
6. Vásárlói kosara tartalmát a KOSÁR gomb megnyomását követően tekintheti át. A kosár feltünteti az Ön által kiválasztott termékeket, a megrendelni kívánt termékek darabszámát, valamint nettó és bruttó vételárát. A kosár megtekintésekor a megfelelő gomb kattintásával lehetősége van arra, hogy:
- egyes termékeket eltávolítson a kosarából,
- módosítsa a megrendelni kívánt termékek darabszámát, illetve hogy
- kiürítse a kosár tartalmát.
Természetesen Önnek arra is lehetősége van, hogy vásárlását folytassa.
7. Amennyiben kiválasztotta a megrendelni kívánt termékeket, kattintson a TOVÁBB A MEGRENDELÉSHEZ gombra. Amennyiben Ön a bejelentkezéskor nem regisztrált, úgy a megrendeléshez és a teljesítéshez szükséges adatait ezt követően kell megadnia.
8. Kérjük válassza ki a kívánt fizetési módot és ellenőrizze szállítási címét, melyet az Ön által a regisztráció során megadottak szerint tartunk nyilván.
9. Amennyiben megrendelésével kapcsolatban bármilyen megjegyzése van, írja meg nekünk.
10. Amennyiben a megrendelése elkészült, megtekintheti az elküldésre kész megrendelést a RENDELÉS ÖSSZESÍTÉSE fül alatt.
11. Ekkor Önnek még mindig lehetősége van arra, hogy a MÓDOSÍT gombra kattintva módosítsa:
- az adatbeviteli hibákat (pl. a szállítási és számlázási címmel kapcsolatban)
- a kívánt fizetési és szállítási módot, valamint
- a megrendelés (vásárlói kosár) tartalmát.
Amennyiben megrendelését véglegesíteni szeretné, úgy kattintson a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra.
12. A megrendelés elküldése után az Eladó e-mailben automatikusan kap egy rendelés összesítést a rendelés összes adatával. Ezt követően cégünk 72 órán belül megrendelés visszaigazolást küld a megadott e-mail címre. (Cégünk igyekszik a legrövidebb határidőn belül megküldeni a megrendelés visszaigazolást, viszont nyitva tartásunk következtében lehetséges a hosszabb határidő - például a péntek délután, este leadott megrendelések esetén). Ha nem érkezik meg a megrendelés visszaigazolás az Ön által megadott email-címre, akkor Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól. A megrendelés leadását követően megkezdjük a megrendelésben megjelölt termékek begyűjtését a központi raktárkészletből. Amennyiben a megrendelt termék a központi raktárkészletéből hiányzik, erről a megrendelést követő 72 órán belül megküldött e-mailben tájékoztatjuk Önt, ebben az esetben Önnek lehetősége van megrendelését módosítani.
13. Önnek lehetősége van az elküldött megrendelés módosítására illetve visszavonására akkor is, ha ez nem a megrendelt termék hiányával függ össze. Ebben az esetben a megrendelés módosítására illetve visszavonására legkésőbb a rendelés visszaigazolás kézhezvételétől 24 órán belül van lehetőség. A megrendelés módosítása a kiszállítás időpontját módosíthatja.