Cikkszám: GT Line Ajándékkártya 100.000.- Ft.

Ajándékkártya 100.000.- Ft. értékben       

Beváltható bármelyik, gtline.hu honlapon szereplő termékünk vásárlásakor

Ha szeretne ajándékot vásárolni, de kifogyott az ötletekből, az elektronikus „GT Line Ajándékkártyával” garantáltan örömet szerez. Így mindenki olyan ajándékkal lepheti meg magát, vagy szeretteit, amire már régen vágyott.

 • Az Ajándékkártyát a gtline.hu weboldalon tudja megvásárolni 10.000.-; 50.000.-; vagy 100.000.- Ft.-os címletekben. Egy vásárlás alkalmával több címlet is megvásárolható.
 • Az Ajándékkártyán szereplő összegek bruttó árak, és Ft.-ban értendők.
 • Az Ajándékkártyával, a gtline.hu honlapon szereplő termékeink közül tud választani.
 • Az Ajándékkártyával vásárolt táskát Magyarországon belül raktárkészlet erejéig 1 munkanapos határidővel, futárszolgálattal visszük házhoz. Raktárkészlet hiányában a választott táska beszállításáról cégünk gondoskodik. Beszállítási határidőről az Ajándékkártya felhasználóját az Ajándékkártya beváltása során tájékoztatjuk. A kiszállítás mindkét esetben díjtalan.
 • Amennyiben Ajándékkártyával szeretne fizetni, és a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, átutalás) segítségével fizetheti. Telephelyünkön csak készpénzben.
 • Sikeres Ajándékkártya vásárlás (elektronikusan megküldött „Előleg számla” kiegyenlítése) után, a vásárló által megadott e-mail címre küldjük a KÓD-al ellátott Ajándékkártya elektronikus verzióját.
 • Egy KÓD-al ellátott Ajándékkártyát csak egyszer áll módunkban elfogadni, egy vásárlás alkalmával, de akár több termék megvételére is egyidejűleg.
 • Az Ajándékkártya készpénzt helyettesítő fizető eszköz. Ezzel a kártyával honlapunkon keresztül online, gtline.hu vagy telephelyünkön személyesen (TOMINTEX Kft. 7629 Pécs, Hársfa út 269/1.) egyaránt vásárolhat. A kártyát kizárólag a gtline.hu honlapon szereplő termékek megvételére használhatja fel. Felhasználáskor jelezni kell, hogy Ajándékkártyát kíván a vevő beváltani, és a KÓD-ot a Megjegyzés fülön szükséges rögzíteni.
 • A fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.
 • A kártyán lévő összeget nem lehet bankkártyára átutalni, nem váltható készpénzre és egyéb fizetési eszközre. Az Ajándékkártya átruházható, 2019. december 31-ig felhasználható.

Segítség a nyomtatáshoz: Az Ajándékkártya nyomtatható, mérete a francia borítékhoz (110×220 mm-es méret) van igazítva. Ajándékkártya mérete: 990x210 mm.


GT Line Ajándékkártya 100.000.- Ft.

L W D

hosszúság szélesség magasság lid/fedél base/alap
Belső méretek mm

in
Külső méretek mm


in

Súly üresen kg lbs
Súly szivaccsal kg lbs
Súly fegyvertatró szivaccsal kg lbs
Térfogat lt gal
Terhelhetőség kg/max lbs/max
Hőmérséklet értékek
Tanúsítványok  
Termékváltozatok
GT Line Ajándékkártya 10.000.- Ft.
GT Line Ajándékkártya 50.000.- Ft.
GT Line Ajándékkártya 100.000.- Ft.

GT-LINE - - GT Line Ajándékkártya 100.000.- Ft.

Kiegészítők